Dankzij ons testlaboratorium kunnen we de authenticiteit van onze producten verifiëren voordat ze op de markt worden gebracht. De informatie en resultaten van onze testfaciliteiten maken het mogelijk om u de best mogelijke prijs voor uw slinger te bieden. We hebben ook een speciale manier ontwikkeld om uw slinger bij u thuis te krijgen zonder de tussenpersoon. Onze website is een geweldige plek om meer te weten te komen over ons en de producten die we maken. Als het je bevalt wat je hier ziet, kun je onze online winkel bezoeken om een bestelling te plaatsen. Houd er rekening mee dat wij niet aansprakelijk zijn voor verloren, gestolen of beschadigde artikelen die via onze website zijn besteld. Als u een probleem hebt met uw bestelling of uw bestelling om welke reden dan ook is geannuleerd, neem dan contact op met onze klantenservice en wij zullen u helpen. Als je een terugbetaling nodig hebt van een bestelling die je hebt geplaatst, neem dan binnen 3 dagen na het plaatsen van de bestelling contact met ons op.

We willen onze lezers elke week een artikel brengen dat op de hoogte is van de laatste en beste in het veld.

Het artikel van deze week gaat over een onderwerp dat me veel interesseert. Het onderwerp is slingers en ik ben geïnteresseerd in het zien van hoeveel verschillende stijlen van slingers zijn gemaakt in het verleden. Het is het onderwerp van een speciale gast post dat ik graag mijn gedachten en ervaringen op papier!

Ik hou van dit idee voor een goede reden. Het is een van de grootste veranderingen in de slinger landschap dat ik heb gezien sinds ik begon te schrijven slinger artikelen meer dan twee jaar geleden. De nieuwe trend is een beetje paradox; voor elke populaire stijl, zijn er nogal wat meer unieke en uitdagende stijlen worden gemaakt vandaag.

Wanneer u de stijlen van slingers vergelijkt, is er een duidelijke tendens aan het gebruik van wit op verschillende manieren.

U vragen stellen over ons proces hier.

Hier is de deal - we houden van slingers en de mensen die van hen houden. En dat geldt ook voor de merken, die jaarlijks vaak honderdduizenden uitgeven aan slingeren. Dus de vraag is, zijn we te gevoelig voor ons publiek? Als gevolg van alle vragen die ik kreeg, schreef ik een open brief, die u lezen op onze blog. Daarin vroeg ik of we meer moeten delen met slingermerken. Ik kreeg een aantal reacties, zowel ondersteunend als kritisch. Veel van mijn lezers vonden het belangrijk dat we als gemeenschap leren van elkaars ervaringen, maar velen zeiden dat minder delen de verkeerde aanpak is. Dus ik heb een paar suggesties over hoe we dat kunnen doen. Als je het volledig wilt lezen, heb ik het opgenomen in dit bericht (of je naar beneden scrollen om het te lezen).

Op het eerste gezicht, sommige zijn vrij gemakkelijk te vinden, maar sommige niet. Kom meer te weten over onze nieuwste studie om te zien welke slingers meer kans hebben om een test op het strand te overleven.

Veel nieuwe slingers worden elk jaar uitgebracht, dus het is niet verwonderlijk dat er nogal wat verwarring over welke zijn goedgekeurd voor verkoop in de Verenigde Staten. De meeste verwarring draait om twee verschillende soorten slingers: die kunnen worden gemaakt thuis en degenen die dat niet kunnen. Omwille van dit artikel, laten we aannemen dat de meerderheid van de slingers op de markt voldoen aan de strenge normen die nodig zijn voor import en export. Als we praten over een makkelijk te maken, makkelijk te kopen item, zoals een slinger, we zijn in de duidelijke. Maar als we het hebben over iets dat wat meer aandacht en testen vereist, zoals een bougainvillea, hebben we meer werk te doen. En wat we ontdekken is dat sommige van onze favoriete slingers gewoon niet overleven op het strand.